perjantai 21. kesäkuuta 2013

Dying to meet you, so let's mess around

Tulipas sitte pidettyä kuukauden postaustauko! Työssäoppimista ollu vaan eikä oikeestaan mitään muuta... Kanalajakson jälkeen 10 päivää eli 20 navettavuoroa ja sen jälkeen heti kolmen päivän päiväleiri, viiden- ja neljänpäivän yleisleiri jotka kuuluivat pieneläintyössäoppimisjaksoon. Nyt saa olla Seinäjoella elokuun loppuun saakka ja mä nautin tästä! Vaikka toki Kauhajokea tulee ihan vähän ikävä kun sieltä on saanut kavereita ja tallilla on kaikki ihanat heposet ja Onni koira, niin kyllä tää Seinäjoki on vaan mun koti! <3 Huomenna pääsee juhannuksen viettoon ja hemmottelen itseäni irtsareilla jotka oli yllätykseksi 5,50€/kg prismassa joten ostin sitten aika paljon, mutta onneksi J auttaa mielellään! ;) Hmmm... No navetasta ja leireistä ei sinänsä oo paljoo mitään kertomista, mutta laitan "muutaman" kuvan ja kertoilen vähä kuluneesta kuukaudesta niiden avulla. :)

Noora nauttii uusista tuoksuista!

Noksu ihan väsyny päivästä!

Lemmut pääsee sisälle lypsylle :)


Viikonloppuna vein sitten Nooran kotia ja sai nukkua kunnolla muutaman yön ja sunnuntaina illalla oli pakko mennä taas takas Kjoelle kun ma-aamulla kuudeksi navettaan <3 Otin sunnuntaina sitten Lumin mun mukaan ja se oli mulla lauantaihin asti, kun aamunavetan jälkeen ajoin Sjoelle ylioppilasjuhlia varten, joten iltanavetta jäi multa väliin sillä kertaa.

Lumi pulikoimassa hiekkamontulla!

Ravisus yritys!

Pitkän metsäpäivän jälkeen on hyvä nukahtaa <3

Lupsu trimmauksen jälkeen <3

Kokeilin ottaa itestänu uuden prifiilikuvan
ihan ite :)

Metsä on paras paikka!

Herkku hetki :)

Höppänä nukkuu kenkien keskellä

Kivi jatalla - Lumin taivas!

Päiväleirillä oli kymmenen leiriläistä ja mä menin aamulla puol ysiksi tallille siivoamaan ja laittamaan vesiä ja leiriläiset tuli vähän ennen kymmentä tallille. kolmelta se sitten loppui joka päivä, joten ehdin käydä ratsastamassa Venlan hevosta fionaa, josta en ole vielä ladannut kuva, mutta laitan sen ensi postaukseen, mutta Fionaan ja Venlaan voi käydä tutustumassa täällä. Keskiviikkona ajoin Seinäjoelle, to ja pe oli aamulla kanalassa ja muuten näin kavereita, nautin hetken levosta ja auringosta. Sunnuntaina taas piti ottaa nokka kohti Kauhajokea jotta olen ajoissa leirillä aamulla. Tällä kertaa piti pakata laukku mukaan, sillä nukuin leiriläisten kanssa mökissä, jotta säästäisin bensaa ja leiriläiset olivat tuttuja ennestään tallilta :) Paljon kuvia otettiin, mutta ilmeet niissä on luokkaa "salainen", joten valitettavasti niitä ei täällä näy ;) Viikonloppuna tein lauantaina ja sunnuntaina tallitöitä eli jakelin vesia, siivosin tallia ja putsasin tarhoja. Joskin sunnuntaina autoin talutustunnilla ja heppakerhon pitämisessä mikä oli todella kivaa! Viimeisin yleisleiri päättyi juuri eilen ja oltiin siellä Even ja Emilian kanssa puhailemassa leiriläisten kanssa. Lähinnä 9-12 vuotiaita leiriläisiä, joten heppojen kanssa piti auttaa paljon varsinkin alussa, mutta vipana päivänä kaikki saivat aika hyvin itse omat hepa kuntoon! Jei! :))

Kinuski-pekaanipähkinä jätski! <3

Fiiuli!

Päivän homma :D

Impi pitää vahtia tuntilaisille!



Onni selvästi haluaa rapsutuksia ;)














































Pidin muuten eilen kahdelle mun kaverille ratsastustunnin kun ne halus! Niin tykkäsin siitä varsinkin kun pääsi vauhtiin :) Ellu meni Lopiksella ja assu Rinillä ja hypättiin muutamaa estettä ja puomitehtäviä. En mitään erikoita tehty kun ei mulla niitä ammattipätevyyksia ole, joten ihan perus ympyrällä menoa ja suunnan vaihtoa ja suoralla tiellä olevaa pystyä. Kyllä mä vielä joskus sinne ypäjälle meen ja ratsastusope muta varmasti jossakin vaiheessa tulee! Nyt kesätulevaisuuteen kuuluu auringosta nauttimista, uimista, kavereita, kanoja ja mekkoja! Syksyllä taas odottaa kova arki koulussa, joskin tänä vuonna ei ole enää tuotantoeläimiä vaan pieneläimiä eli jyrsijöitä, kissoja, koiria ja hevosia! :)

Kuukauden positiivisuus: Pidän ratsastuksen opettamisesta ja muusta tallihommista :)
Kuukauden biisi: John Legend - Green light, tää biisi saa AINA mun lanteet keikkumaan ja semmoosen tietynlaisen ihanan fiiliksen päälle!