lauantai 10. toukokuuta 2014

I got a pocket, got a pocket full of sunshine!

On näemmä kulunut hetki siitä kun viimeksi postailin tänne, mutta nyt on taas se tunne että haluaa koota ajatuksensa. Ihan hyvä että vasta nyt, sillä viimeaikoina on ollut hiema ressiä koulun päättymisestä (7 päivää muuttoon!!) ja muutenkin vähän ajatukset harhailleet menneisyyteen. Nyt kuitenkin keskityn taas nykyisyyteen ja hieman tulevaisuuteenkin!
Järjestettiin opinnäytetyönä match show koululla,
lunta tuli huhtikuun puolessa välissä ja
sain kokeilla ihanaa Fiaa tunnilla <3

Olis varmaan ihan kivasti kerrottavaa, mutta laiskuuttani kun en ole kirjoittanut, niin hankala muistaa mitään enää...tää nyt jää tälläiseksi lyhyeksi päivitys/muistelo postaukseksi. :)

Olin pääsiäisen aikaan luovuttamassa verta
(kuolen JOKA kerta..), Tanskulla fiilistelemässä lämpöä,
Mintun kanssa leivottiin tummasuklaa-vadelmamuffineita <3
ja Sonjan kanssa käytiin katsastamassa Niko Kivelän stand up -show!

Noora kun oli mun luona niin pääsi sitten
koulukuvaan ja mummu on upea! Luokkaretkellä
Ähtärin eläinpuistossa kuvassa villisian poikasia
ja Seinäjoen pojat (vaiko miehet)pääsivät viisujen Finaaliin
piti kyllä jännittää...

On nyt kyllä hieman sekaiset tuntemukset, sillä koulu loppuu viikon päästä ja ensilauantaina issee tulee auttamaan muuton kanssa ja myöhemmin äiteen kanssa siivotaan asunto seuraavaa varten. Tää oli mun eka kämppä ja vaikka aluksi inhosin olla täällä vaikkakin poikaystävällä oli jokin vaikutus siihen, niin kyllä kaksi vuotta satunnaistakin asumista tekee paikasta kodin. Toisaalta mä oon aina nauttinu siivoamisesta niin että pääsee eroon joistakin asioista ja järjestää paikat uudestaan, en tiedä miksi mutta tavaroiden ja aisioiden siivoaminen (en puhu nyt perus imuroisti-tiskaaminen-pölyen pyyhkiminen) kunnolla on nautinnollista! 

Taidan jättää tämän nyt tähän, sillä kaikki mun aivokapasitetti on suunnattu opinnäytetyön kirjoittamiseen joka täytysi saara viikonlopun aikana valmiiksi...huoh!

Päivän positiivisuus: sain pahhdettuja ja suolattuja manteleita halvalla!
Päivän biisi: Tämä biisi, koska katsoimme Easy A leffan ja tämä soi nyt meirän kaikkien päässä ;)