perjantai 31. tammikuuta 2014

No one can stop, what has begun! ~Owl city~

En mä tiedä mikä mua vaivaa kun oon..mmm...henkisesti? tunteellisesti? tai jotaki sen suuntaista!...ehkä vähän masentunut. Silloin kun olen kavereiden kanssa, niin elämä hymyilee eikä huolen häivää, mutta yksin kun jää ajatusten vaanimaksi, niin kyllä se vähän painaa että "kaikilla" on se joku ja "juuri minulla" ei ketään..edes chatailua! Vaikka todellisuudessa en edes tiedä oonko valmis ja luultavimmin en todellakaan ainoa joka on samassa janassa! Myönnän, mä pelkään.. haluan..mitä mä haluan? Mä haluan sen kaiken mitä saa kun on se tuossa vieressä ja tuntea onnellisuutta ja intohimoa, mutta samalla pelkään ihan saakelisti sitä että mä pelkään kun se tilanne tulee että kohtaan jonkun! Joo oon nainen anteeksi! Päivä kerrallaan :)

Jos mä nyt viimein paljastan mun ison salaisuuden jota oon piilotellut jo jonkin aikaa...*rumpujn pärinäääää* Mä llähden syksyllä au pairiksi!! *kiljuntaa* Mutta vielä en kerro enempää, sillä mulla ei oo vielä perhettä tiedossa vaikka monen kanssa oon jo jutellu, mutta jotekin se on menny vähä puihin aina :D Lisää kun löydän perheen niin sitten siihen omat postaukset!

Mun työssäoppimisjaksosta on vain yksi viikko jäljellä :( Manussa on ollu aivan mahtavaa ja vaikka välillä oon tehny pitempiäki päiviä, niin koskaan ei oo tuntunu siltä etten halua mennä/olla tallilla ja kuten muutama tallilainen on todennut, että mua on vaikee saada sieltä pois :D Aamulla ruokitaan hepat heinällä ja väkirehuilla sisälle ja muutama heppa pihattoon, loimitus ja sitten pikku breikki jolloin ne saa syödä loppuun. Kun kaikki hevoset on viety pihalle, niin siivotaan karsinat ja talli! Sitten saattaa olla jotakin pikkuhommaa silloin tällöin kuten pihattojen katosten siistimistä ja Sannaa autan Elviksen kanssa, joka on nuori ratsun alku jota Sanna kouluttaa :) Iltapäivällä otetaan ekaks hepat sisälle, sitten jelpitään ratsastajia hevosten kanssa ja jos on tenava tunti niin taluttamaan! Oon päässy laukkuuttamaan maastakäsinkin ja se on todella hauskaa! Illalla jaetaan heinät, kaurat ja laitetaan pihattohevosille vedet ja heinät pihalle :) Oon muutamaan otteeseen päässy liikuttaa hevosta jos on jääny liikunta vähemmälle <3 Okei on mulla ikävä Kauhajokea vähän ja mun kämppää ja tallia ja kavereita ja ratsastuksen opettajaa <3

Nyt vähän kuvia ja muuta kivaa ;)

Aamuisia kuvailuja tallin maisemissa:




Olli katteli kun naapuri sai jotakin hyvää sangosta!

Taavilla nousi melassi päähän <3

Mistä tietää että Topilla nälkä?

Ville vaanii!

 Risto nauttii kun saa olla toimistossa huomion keskipisteenä <3

Niin joo Risto painaa 12kg...

Tangled ^^ Elokuvan paras kohtaus ja ottaisin Eugene Fitzherbertin koska tahansa :D

Owl city - Shine your way (from the movie Croods!)

Huomenna 6.15 töihin, joten good night! <3

perjantai 3. tammikuuta 2014

I'm never going back, the past is in the past! ~Elsa~

I'm sorry I'm a little lazy...I have been speaking english so much that it's hard to switch back to finnish! Mutta jos yrittäis vaihtaa takaisin äidinkielelle :D Ei tässä nyt kovin paljoa oo tapahtunu viime päivityksen jälkeen...No okei joulu ja uus vuos tuli ja meni ja maanantaina alkaa työssäoppiminen Manunkylän ratsutallilla! <3 Sain huomiseksi ja sunnuntaiksi töitä Prismasta mikä on ihan paras juttu!! Toki voisin kirjotella taas ajatuksia samoista yksinäisistä ajatuksista, mutta kyllä te nyt varmaan jo tiiätte mitä sinkkunaisen päässä liikkuu...tai siis.. okei myönnän että jos vähääkään tiiätte mistä mä puhun niin tunnette tuskani *nostelee kulmakarvojaan* ja sitten on nämä "yksinäisyyden" tunteet valtaa pään, mutta onneks on niitä hetkiä kun nauttii omasta ajasta jonka voi jakaa ystävien kesken juttelemalla ja pitämällä hauskaa ilman mitään rajoituksia! Niin ja kaikki katseet kerätään kiitoksia vain ;) Mutta nyt kuvien pariin ja niitä on PALJON!
Käytiin kouluretkellä kattoos matelijoita ja tämmöönen
niilinkrokotiili siellä uiskenteli lasin takana!

Kävin mummoa ja Ara koiraa kattomassa samalla hesareissulla,
Ara oli vaan sitä mieltä, että hän nukkuu mun viekussa <3

Ostin itelleni 60€:lla Canonin PoweShot IS 5s digijärkkärin :3

Löysin tälläisen söpön Kiroileva Siili yöpaidan ja oli pakko
ottaa siitä kuva..

Oli sitten pakko ostaa uudet kävelykengät ja makso vaan 55€!

Meidän pötköläiset siinä masut täynnä joulukinkkua nukkuu!

Noora näyttää urokselta :D

Kuva selittää paremmin kuin miljoona sanaa.......

Meille tuli leppäkerttu kylään joulukuusen mukana :3
...sit se suuttu ku tungin kameran kanssa liian lähelle :(

Arskasta EI saa selvää kuvaa!


Mun rakkausnalleni ja kuivaharjani

Kuivaharjasta sen verran, että mä oon lukenu siitä jo varmaan kesästä saakka ja nyt viimein 3vko sitten löysin itselleni omani Body Shopista. En oo vielä uskaltanu peilistä tutkiskella ihoani sen tarkemmin, koska käytän harjaa 3-4krt viikossa ja voisin käyttää useamminkin kuin vain silloin jos käyn hiustenpesulla. Mutta sen sanon etä jo muutaman käyttökerran jälkeen iho o kauttaaltaan silkkisempi! Ehkä tänä kesänä voi olla ylpeä biitsillä ;) (varsinkin jos uuden vuoden lupaus toteutuu) Useimmat kirjoittajat ovat sanoneet että eivät uskaltaa käyttää tätä kasvoille, mutta varovaisella käytöllä mun kasvojen iho on silkistynyt ( is that a word??) enkä tarvitse kuorintavoiteita!

Seinäjoella oli Areenassa joulumarkkinat ja löysin pöydän jossa oli paljon leppiksiä!


KINKKU!

Kyllä niitä lahjoja pukki toi vielä viimevuonnaki ;)

Sain Mintulta söpöä kynsilakkaa <3

My new ridinghelmet! <3

Sain uuden hienon huivin joululahjaksi mun tädiltä
Amerikan mantereen puolelta!

Harjoittelua uudella kameralla ja tein juustokakun tuosta ylemmästä karamellista!

JUUUUUSTOKAKKU! TÄSSÄ on linkki ohjeeseen :)

Ostin hiuslasson ja alempana on kampaus minkä tein käyttäen
lassoa, yhtä ponnaria ja muutamaa pinniä!


Tuossa on linkki videoon minkä avulla tein tämän :)

Päivän positiivisuus: Mulla on ihania ystäviä! <3
Päivän biisi: Irina Menzel/Elsa - Let it go (loved the movie, loved the song!)