sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Baila, baila, Torso, torso!

Mä aina lupailen ja yritän kirjottaa usein, mutta toisaalta tämmöönen harvoin kirjottelu sopii mulle kun saa selittää pitkästi viikkojen tapahtumista :) Aloitin sen blogin josta kysyin viimeks ja sen nimi on: Solo, Mondo e Nuova Vita ja sen pitäisi tarkoittaa: Aurinko, maailma ja uusi elämä, italiaksi tietenkin :) Siellä kerron (tiheämmin tulevaisuudessa) mun matkasta ja sen suunnittelusta ja sen sellaisesta!

Oli yks viikonloppu aikaa sunnuntaina ja kokeilin sitten uutta kampausta ja tässä mulla on "huivi" päässä kiedottuna vähä hippityyliin pään ympäri ja sitten oon kieputtanu mun hiukset sen ympäri. Tykkäsin kyllä vaikka tähän meni melkein tunti kun ekaa kertaa alkoi väsäämään :D

Kävin joku päivä Halpa-Hallissa täällä Kjoella jossa on ruokapuolikin ja löysin näitä! En kyl ostanu vaikka ei maksanu paljoa, kun muistelin että joskus näitä ostin nii ei ollut kyllä pahoja, mutta ei mikään mahtava makuelämys :D Ehkä joskus vois ostaa vanhojen aikojen muistoksi...

Alkuviikosta tein mustikka-vadelmakiisseliä ja tuli todella hyvää! Tuossa siinä on maitoa joukossa kun on vastavalmistunut, mutta muuten syön sitä puuron kyljessä!

Voi näyttää siltä kuin ois hassu kuva kulma kahesta kananmunasta paistinpannulla, mutta toinen noista on ankanmuna ja toinen normi kananmuna, hyvää oli!

Noora tuli pari viikkoa sitten mun luokse kylään ja vielä viikko jäljellä! <3

10 päivää sitten tais olla viimmeinen lumimyrsky ja se ei sillee ollu paha ku oli pieniä lumihiutaleita, mutta tulli niin pirusti että iukset meinas lähtee päästä :D Tuon näköisenä sitten tulin koiran kanssa sieltä..ei pihalla tuolloin nähny paljoa eteensä ja ois pitäny olla laskettelulasit päässä!

Mummu oli ihan väsyny ekalla viikolla kun keksiviikkona vein sen kouluun koirankoulutustunnille ja oltiin verijäljellä jopa kaks kertaa! Mummu veti ihan nenä maassa ja ei mun auttanu ku juosta perässä :D tällä viikolla oltiin hakumettällä ja uskalsin päästää koiran jopa irtikin ja mahtavasti se lähti ihmisen (vai makkaran??) perään! <3

Viikko sitten perjantaina lähin peltolenkille koiran kanssa ja noustiin kukkulalle josta oli tosi mahtava maisema horisonttiin kun laskeva aurinko varjosti talot ja puut, niin käskin sitten nooran istumaan ja otin siitä profiilikuvan <3 Se on niin upea koira kaikkike aivot räjäyttävine virheineenkin!

Oltiin eilen Evellä Nooran kanssa viettääs lauantai-iltaa! Siis niin mukavaa ja rentouttavaa vaihtelua la iltaan kun yks kaks laitoin koiran autoon ja läks! Mentiin eka lenkille Tuulin (dreever) kanssa ja eka se meinas että tässähän uus "leikkikaveri", niin lähettiin sitte vierekkäin tien kummallaki puolella kävelee eikä menny ku joku 10m ja nhän keväli samas tahin kylki kyljessä :3 vähä meinas mennä haistelee mutta en antanu koska noora on se dominoiva osapuoli ja Tuuli vähän arka nii lenkin puoles välis Tuuli sitten kävi hieman hiastelemassa Noksua eikä meidän lansu ollu ees huomatakseen! <3 Se niin saa yllättää!!

 Toffi ei oikein tykänny ku Noora oli pikkaasen isompi kuin Tuuli ;)

Positiivinen ajatus: Noora on ihana ja sillä on synttärit huomenna (31.3.) ja se täyttää 12!! :3 <33
Biisi: Piti olla Jubelin Clingande, mutta tätä mä rokkaan nyt ;)

I. L.O.V.E. I.T.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti