sunnuntai 27. lokakuuta 2013

"Se tunne kun..."

Kuinka sinä jatkaisisit tätä lausetta, joka on varmasti kovinkin monelle tuttu?
"Se tunne kun..."

Tällä hetkellä: Se tunne kun...
...tajuaa syntyneensä ihmisenä jonka elämän tarkoitus ei ole elää puolikkaana.
...elää puolikasta elämää ja tällä hetkellä se on ainoa tie.
...elää etsien onnea ja onnen tuo kaikki iloiset hetket ystävien, hevosten ja musiikin parissa.
...ymmärtää miltä tuntuu kun viimein kun löytää musiikin, joka täyttää sielussa joka raon.
...katsoo peilistä itseään vain huomatakseen, että on täydellinen.
...vain hymyilee elämälle!


This song is the most beautiful song from Linkin Park

Ja ihan tosi, tästä kirjottamisesta ei meinaa tulla mitää ku fiilistelen täällä niin kovaa Linkin Parkin biisejä jotka oon kuullu monen monta kertaa! Ja vaikka viime kirjottamisesta on kulut tosi kauan (yli 2 viikkoo! Hyi minä...) monta kertaa meinannu kirjottaa tänne, mut sit jotenki on juuttunu koneelle kattomaan animea (mm. Naruto ja One Piece <3) joten ajattelin tällä kertaa pistää kuluneiden viikkojen kohokohdat kuvina, sillä yritän ottaa niistä aina kuvia!

 Pizzaa, jossa on itse tehty pohja, paistettua jauhelihaa ja ananasta!

 Tehtiin Saijan kanssa mutakakku ja hyvää oli!

 Saatoin Saijan yks ilta kotia ja löydettiin peltotieltä etana ja
Saijan valotuksen avulla sain nappaistua tämmöisen aika upeankin kuvan!

Ennen ku lähin Seinäjoelle syyslomaa viettämään, kävin aamutuimaan hoitamassa Tassulan pikkueläimet ja ilma oli mitä kaunein! Samana päivänä käytiin Kainaston ponitallilla maastossa, mutta puhelimen ison koon vuoksi se ei mahtunu taskuun joten sieltä ei oo kuvaa, mutta oli taas kerran ihanaa! <3

 Seinäjoelle avattiin VILA!

Ja löysin mun lempi karkkeja pussissa <3

Kävin syyslomalla ratsastamassa kaverin hepalla, Rusinalla
ja se oli upea ja hassu heponen!

 Tätä kannattaa laittaa vaan puoli pussia yhteen annokseen...tulista oli!


Tässä lopputulos mun "kiinalaisesta", täältänäin voi lukea ohjeen!

 Käytiin kaveri porukalla Oulussa toisten kavereitten luona ja käytiin Pannukakkutalossakin <3

 Mun ystävä Minttu teki mulle kauneimmat kynnet!

Ja tälläiset herrrrrkullisen pannarin (läpimitta 28cm) söin kera vadelman ja tumman suklaan<3

 Mun synttärilahja Mintulta :3

 Tutustuin tähän herkkuun, suosittelen!

 Käytiin koulusta tutustumassa meriakvaarioon
ja se oli kyllä jotakin niin upeaa!

Tallilla kävi hevoselle pieni vahinko ku seinä johon se nojaili lähtiki alta...onneks mitää ei sattunu hevosille ja mä olin kaverin kanssa siellä silloin. Mutta mukavat sydämmentykytykset saatiin kyl iltaan!

Päivän positiivisuus: oli vaan niin hyvä päivä!
Päivän biisi:
Tämä on jotakin sanoinkuvaamattoman uskomatonta
ja mä pääsen ihanan euforiseen tilaan tätä kuunnellessa!

tiistai 8. lokakuuta 2013

Ja jos saan sut viereeni, niin en päästä irti

Taas yksi viikko meni ja toinen alkoi! Enää seitsemän viikkoa (pois lukien syysloma) ja sitten alkaa työharjoittelu :) En oo kyl vielä ihan varm minne meen ku asiakaspalvelupuolelta pitäis löytää paikka ja tähän mennessä on tullu eioota ja "soitellaan"... plaah! Kuinka vaikeeta on löytää muka työharjottelu paikka ku ilmasta työvoimaa tarjolla!?

Joulun jälkeen kyl meen sitte Manunkylän ratsutallille hevostyöharjotteluun ja siitä tulee ihan varmana mahtavaa, vaikka kylymä onki <3 Voi ja kaikkee kivaa on muutenki tiedossa sitten tulevaisuudessa pitäisköhän mun vähä paljastella lisää? No mä pohdin tätä ;)

Jos mä aloittaisin tästä hevos puolesta ensiksi. Keskiviikkona ja torstaina meillä oli kumpanaki päivänä esteitä ja ke hyppäsin (lue rallitin) Muumilla ja vaikka olinki taas liian innokas esteillä, niin oon sillei ihan tyytyväinen tuntiin kun ei taidettu tiputtaa olleskaa ja noh ei ollu ainakaan laiska poni! :D Kun vaan oppisin, että niille pienille estelle EI tarttis tulla täysiä ku sitte tuloo vaan onkelmia.. Torstaina sitte pääsin tunnille Tarmolla ja oli ihan hyvä että mentiin vaan pieniä esteitä ku ekaa kertaa menin ja vielä hyppäsin sillä nii sai tutustua rauhassa :) Vaikka toki nyt meni jo vähä paremmin tuon rallittamisen kanssa, niin olin silti aivan lian innokas *huokaus* Mutta luultavasti tulee lähiaikoina enemmän mahollisuuksia päästä hyppäämään niin jos tää tästä parantuis et sai tatsia estepuoleenki!
 Siinä on tosi hieno kuva kun mä vähän pyllistän
jotta en vahongoskaa jää kii :D

Pieni, mutta kipeä haava kun Rini innokkaana ruokailijana
nappas heinää ja mun sormesta kii :(

Maanantaina ratsastin pitkästä aikaa Bemulla ku se piti liikuttaa. Ja mitä siitä ny vois sanoo, kun että se on kehittyny paljon kun tehtiin avotaivutusta ja ympyröitä, niin se alko asettuu tosi hyvin, mutta ärsyttävä kun on ihan pakko punkee ulkopohjetta vasten koko ajan. Mutta kovasta vastuksesta huolimatta selvisin voittajana! Venla ratsasti Paronan ja Emilia Vipun samaan aikaan, mutta mä tein vähän pitempään töitä ja kun oltiin kentällä vielä valoisaan aikaan ja kun muut lähti ja meinasivat jättää mut yksin piemään kävelemään, niin menin valoisaan maneesiin muiden sekaan :)


Yök! Hain Askalle viimeviikolla tassulatunnilla ruokaötököitä ja sehän rakastaa noita jauhomatoja, mutta ei kai voinu sietää kovakuoriaisia, kun söi yhden eikä sen jälkeen koskenukkaan :D


Tällä viikolla mulla on käytössä äitin auto, kun mun oma auto on menossa torstaina Seinäjoella huoltoon, joten äiti vie sen mun puolesta :) Kyseessä on siis peugeot 307 farkkumalli! Mukava ajaa ja SIELLÄ VOI KUUNNELLA CD:TÄ <3 Linkin Park soi tällä viikolla ja kovaa!


Kokeilin ottaa itestäni kuvaa ja on se aika onnistunu vaikka mun mielestä on vieläkin outoa ottaa ittestä kuvaa ja varsinki selata sitä kuvasarjaa itestä ja eri ilmeistä :D

Tänään tiistaina oltiin koulusta semmoisella eläinfarmilla auttelemassa ja mä hoidin minisika Viljon, lampaat (rakastan niitä), kaks sikaa ja lauman ankkoja :) Lampaiden kanssa oli hauskaa ku ne oli koko ajan poskessa vaan kiinni tuhisemassa :3

Ens viikolla onki jo syysloma ja synttärit tiedossa, mutta siitä lisää viikonloppuna :)

Päivän biisi: Raappana - Sateen ropinaa, koska tänään satoi!
Päivän positiivisuus: teen huivia ja sain ekan lankakerän loppuun! Laitan siitäkuvaa ja ohjetta ku se joskus valmistuu :)

tiistai 1. lokakuuta 2013

I told them, nah you don't know me!

Näin sitä vaan tajuaa, kun tulee se paha viikko että on ollut onnellinen ja iloinen oma itsensä! Jotenkin kaikki vaan tuntuu omahtavan yhtäkkiä niskaan ja odotan innolla ensimmäistä hyvää asiaa tapahtuvan. Vaikka kyllähän mulle niitä hyviä asioita tapahtuu, mutta ne on niitä pieniä jotka piristävät tapahtuma hetkellä ja nyt kaipaan jotakin "suurta" joka puhkuu ja puhisee harmaan pilven pois mun ympäriltä!

Aamullakin huomaa, että talvi tulee kun sängystä on liian vaikea päästä ylös eikä herätyskellokaan saa mua enää palaamaan unien ihanasta maailmasta oikeaan maailmaan :( Pitää varmaan vaihtaa joku aivoja ravisuttava ääni takas, jotta en vaivu talviuneen!
Kuulostaa hauskalta, saako leikkiä?

Viimeviikon tunnit meni ihan ok:sti, kun keksiviikkona menin ekaa kertaa Miralla a se on sellaanen et täytyy olla hyvin kevyt käsi ja sitä mun täytyy nyt harjoitella, joten se olis hyvä poni mulle! Tai no poni ja poni... on se aika korkia tamma :D Tehtiin kaheksikkoa ja harjoteltiin siirtymistä. Oikealle kaks käyntiin siirtymistä ja vasemmalle laukannosto keskeltä. Meni ihan hyvin sillee vaikka välillä oli ongelmia, mutta hermo ei menny ainakaan pahasi :D Kuten taas torstaina meni Vipun kanssa... :( Muuten tunti meni hyvin ja onnistuin rentoutumaan itekki sen verran että Vipsuki alko rentoutua, mutta ku tuli laukat, niin mun virka ratsastajana loppu ja mä vaan matkustin siellä vaikka kaikkeni tein... Ei tollaaset nopsajalkaaset oon mun heppoja vaikka pitähän niilläki välillä mennä :) Tein pari viikonloppua sitten ekaa kertaa omenapiirakkaa itelleni ja siitä tuli superhyvää! <3 Viimeviikonloppuna tein muffinsseja ja vaikka omasta mielestä oon tehny parempiaki, nii kuulemma olivat loistavia :) Täällä meidän talliporukan yhteisessä blogissa on kummastaki kuvat ja ohjeet :)

Päivän positiivisuus: Otin ihan itte Arskalle elävän madon purkista! (vaikka tapoinki sen ku puristin liian kovaa)
Päivän biisi: Linkin Park ft. Steve Aoki - A light that never comes, oon rakastunu <3