keskiviikko 20. elokuuta 2014

Hooked on a feeling

Jos jossakin olen hyvä, niin asioiden lykkäykessä. Tälläkin hetkellä istun sisällä keskellä kirkasta harmaata ja sateista päivää yövaatteissa, katson romanttista elokuvaa ja laitan kirjaimia toisensa perään tietokoneelle... toisaalta tää on aika mukavaakin, kun tähän mennessä mulla ei oo ollu yhtä kokonaista vapaapäivää jolloin vain olen, ja tämmöinen sateinen päivä on juuri täydellinen sisällä oleskeluun!

Viime kerrasta onki kulunut yli kuukausi, mutta ei tässä nyt ole kauheasti tapahtunutkaan. Käväisin Jenkeissä josta voi lukea lisää toisesta blogistani joka muuten ottaa parin viikon sisällä vallan. Aloitin ja lopetin työharjoittelun Ylistarossa Wanhalla Markilla eli periaatteessa olen valmis eläintenhoitajan koulutuksen suorittanut! Wohoo to me!!

Markilla menin yhdeksäksi ja aloitin päivän ruokkimalla porsaat, vasikat ja karjun. Sitten ruokaa saivat kanat, hepoiset ja loput 20 muuta eläintä ja kello 11 ihmisiä alkoi tulla vierailulle ja minä aloin siivoilemaan jätöksiä pihalta. Joinakin päivinä aika kului lähinnä paikkojen siivoamisessa ja kunnostuksessa, toisinaan taas jutellessa asiakkaille joilla oli paljon kysymyksiä ja muutamina päivinä viikosta puoli päivää kului sateen ja ukkosen suojassa. Kerran jopa salamoi niin että lähti jalat alta kun säikähdin niin!

"Aapis-kukko"

Kanaemo tipujensa kanssa

Kultaprahma-kukko

Valkoinen kalkkuna naaras

Trollo-shetlanninponi

Sunnuntai-lammas

Väsynyt ja vanha Reetu-vuohi

37-vuotias Nolli-poni

Lapinlehmä-holstein vasikka

Iloinen possu!

Xavier-aasi ja Wille-poni

Xavi <3

Nyt täytyy vain keksiä tekemistä 9. päiväksi kunnes koittaa lähtö puoleksi vuodeksi...Apua alkaa aina jännittää ku sanon ton ääneen!

Biisi: Blue Swede - Hooked on a feeling

Kyllä, Marvel fanina kävin katsomassa Guardians of the galaxy -elokuvan ja oli aika mahti leffa!! Mukava oli mennä kattomaan Marvel leffaa josta ei ollut paljon tietoa etukäteen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti