sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Lehmiä ja sikoja

Uhhuh mikä viikko on ollu takana! Tästä syystä en ole kirjoittanut, koska joko olen ollut navetassa (6-10/16-19) tai lenkillä Nooran kanssa tai nukkumassa :D Ensiviikosta tulee samanlainen, mutta pitempi, koska ensiksi kaksi metsäpäivää, sitten viisi navettapäivää (kuten tällä viikolla) ja sitten kolmepäivää kestävä päiväleiri Tommin tallilla ja mulla on Lumi mukana, joten pahoittelen että seuraava postaus tulee n. puolentoistaviikon päästä ellen jostakin ihmeellisestä syystä jaksa alkaa miettimään päivin tapahtumia! :) Nii ja siitä postauksesta tulee luultavimmin TODELLA pitkä, joten varatkaa aikaa sen lukemiseen ja kuvien katselemiseen :) P.S. Mulla on hmmaslääkäri keskiviikkona... KUOLEN! :(

Noora kertoo tunnelman illalla :D *krooh pyyh* se sanoo!

sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Äitienpäivä!

Kisoista toivuttu ja vaikka ärsyttääki omat virheet, mutta nyt tiedän mitä pitää vielä parantaa seuraavissa kisoissa! :) Kanalassa töitä oli vielä pe ja la ja loppupäivät normaalia toimintaa sängyn pohjalla ;) Kyllä mun pitäis ainaki olla tarpeeks rentoutunu navettaviikkoja varten! :D

Asiaan: Hyvää äitenpäivää! Tämä on kaikille naisille joilla on lapsia ikään katsomatta! <3 Tässä vielä mahtava biisi Lonely islandilta ja Justin Timberlakelta ja sitä ei tule katsoa jos ei osaa nauraa näinkin tärkeälle asialle ;)
Motherlover - Lonely island

Tuli tälläinen lyhyt päivitys, mutta oli pakko saada näinkin mahtava biisi leviämään!

My Mother is the best!

torstai 9. toukokuuta 2013

Hummani hei, hummani hei, seisahda hummani hei!

Meinaa vähä siltä tuntua että ei jaksais kirjoottaa mitään, mut "pakko" jotta yksityiskohdat ei unohdu :) Uhhuh! Noh siis Tänään Oli kisat Tommin tallilla Kauhajoella ja niin ku viimeks kirjotin ilmottauduin 50cm Jössellä ja 70cm Muumilla. Olin tokassa luokassa 50-70cm ekana ja vipana lähtijänä ja valitettavasti mun on ilmoitettava että molemmista tuli hylkäys :/ Kyllä se sinänsä harmittaa kun olis ollu kiva saada puhdas rata niin kuin Evellä ja Bemulla! :) Jösse oli verkassa vähän hidas ja kielsi paljon, mutta kun olin tutustunut rataan, niin pistin kunnon vaihteen päälle ja Jösseki alko heräileen! :) Sain jösse hyppäämään ekan esteen joka oli okseri ja kaikki meni hyvin 4. esteelle saakka johon itte matka tyssäs! Kielsi siihen kaks kertaa jote hylkäys. Ehkä jos olisin tehny isomman tien toisella kerralla, niin oltais ehkä päästy yli.. no joo, sit sain kuitenki suorittaa radan loppuun seuraavaan tottelemattomuuteen saakka ja niin päästiin loppuun saakka ja Jösse oli aivan mahti! Hienot hypyt ei liian virkee ja kuunteli hyvin :)
Jösse ja sen puurot! :D

Vein sitten Jössen talliin ja vaihdoin Muumiin ja menin verkkaamaan. Muumi kävi kuumana ja alkukäynnit oli puoliksi ravia ja sitten ravailin ja laukkailin hetken. Kentällä oli kolme estettä ristikko, pysty ja okseri ja tuli jokaista niin monta kertaa että tuntuu että sujuu tosi hyvin ja kyllä se Muumi vaan kielsi jokaaselle esteelle! :D Ku se kielti pystylle niin pamautin pohkeet kiinni ja poni hyppäs paikaltaan ja mä lensin kaulalle, mutta pääsin satulaan ja jatkoin ristikolle :) Sit menin radalle ja en ottanu harjotushyppyä vaan pyysin heti lähtöluvan, ku Muumi oli ihan kuumakalle! :D Jokaiselle esteelle piti varmistell loppuun asti paljon joten tyylipisteitä ei ainaskaan oltais saatu! Muuten meni aivan täydellisesti vaikk Muumi vähän rallittikin, mutta kutosesteellä mun pää tyhjeni ja unohon mikä este seuraavaksi ja sit hyppäsin seiskan värin päin ja se oli siinä! Ei olis ollu ku kasi jäljellä joten ei sinänsä haittaa ku saatiin tosi monta hyppyä alle! Kolmannessa luokassa olin liputtajana ja paljo sai juosta! Mahtavia ratoja nähtiin ja vähän omituisiakin hyppyjä :) Hauska päivä oli ja nyt on ihan rättipoikkiväsynyt!
 Uusi hieno liivi! :)
 Nyt saappaat kiiltää!
Nannoja mokkapaloja! <3

Aion mennä uudestaan Jössellä ja Muumilla joihinkin kisoihin, koska kun ne saa hyppäämään ja kuuntelemaan, niin voi olla tyytyväinen itsensä kuen tämä kuva todistaa:
(c) Siiri Lähde

Ainoa mikä kisoissa on tyhmää on se, että saa mennä niin vähän ja kun suoitus on valmis, niin haluis mennä uudestan korjatakseen virheensä :) Seuraavissa kisoissa sitten!

Päivän positiivisuus: Kummatki pöhköpäähevoset hyppäs todella hyvin! <3

maanantai 6. toukokuuta 2013

No one's gonna take me alive the time has come to make things right. You and I must fight for our rights, you and I must fight to survive!

Näin tää taitaa mennä että viikko menee ennen ku tulee taas tekstiä, mut se johtuu vaan siitä kun ei oikein tapahdu mitään... niin ku tosi paljoa :D Noh tiistain jälkeen arki suju normaalaissa "kot kot ja mää mää" -merkeissä ja lauantainaki olin töissä vaikka vaan ihan eri paikassa ku ennen eli Tanelinrannan salessa jossa en oo ennen ollu töissä ja tietenkin heti 8h työpäivä! Ennen töihin menoa tuntu ettei töistä  tuu mitään ja aika tulee matelemaan, mutta asiakkaita riitti ja paikka oli uus, niin aika meni toi nopiaa ja pääsi kolme kertaa tauolle, joten eväitäki piti vähä säästellä :D Tapasin mun vanhan naapurin jonka oon nähny viimeks joku 8-10 vuotta sitten! Mä tunnistin Tonin heti, koska oon hyviä kavereita siskon Tiian kanssa ja ne näyttää niin saman näköösiltä, mutta Toni ei tunnistanu mua ennen kun paljastin identiteettini! :DD Sain vielä vähän riitaakin aikaseks kun häädin aikuisen miehen pelikoneelta pois, koska hänellä oli alaikäisiä mukana! Hyi hyi!!

Kuva työpisteestä kaupan puolelle! :)

Ainiin! Perjantaina oli kouluunnilla Tommin tallilla Kauhajoella ja menin jo kahdeksi, kun lauma venäläisiä turisteja tuli rajan yli talutustunnille ja oli kyl yks friikeimmistä talutustunneista ikinä! No kaikki selvis hengissä ja hepatki on ihan kunnossa vaikka ehkä lievästi traumatisoituneita. ;) Tunnilla menin yllätysyllätys Jössellä! Mentiin ekaa kertaa (mulle) pihalla ja hepat nautti! Tehtiin laukannostoja ja eka ei meinannu onnistua oikea laukka, mutta sitte alko heppa lämmetä ja kaikki toimimaan :) Lopuksi avoa ravissa josta laukannosto, vasen onnistu hyvin, mutta oikeassa oli ongelmia ja jössellä on muutenki vaikeaa saada oikea laukka, niin suoralla melkein mahdoton! Kerran sain sen melki onnistuu, mut sitte varmaan "luovutin" ja se rikko raviin ja loppu meni plörinäks, joten yritin kyllä nostaa oikeaa laukkaa, mutta jatkoin vasenta jos oikea ei onnistunu :) Sitten lupauduin ja eilen ilmottauduinkin Tommin tallin seurakisoihin esteeseen Jössellä 50cm ja Muumilla 70cm! Vähä jänskättää koska en pääse treenaamaan... mutta toivon pääseväni Manunkylään estetunnille ennen tostaita, jotta saan tuntumaa hyppäämiseen ja Sannalta neuvoja :) Jössen kanssa haen verkassa rauhallista tahtia ja luottamusta hyppäämiseen ja luultavasti tähtään siirtymään raviin joka välissä, mutta jos ei onnistu ja Jösse menee rauhallista vauhtia niin tullaan laukassa :) Muumi taas on sitte toinen juttu... se tykkää ihan vaan piruillaakseen mennä ohi esteistä! Joten toivon että se verkassa kokeilee kaikkensa ja radalla vaan mennään yli! Keskityn jokaiseen esteeseen ja teen lähentymisen loppuun saakka, jotta Muumi ei pääse ees yrittämään ohi! Rocky olis siihen hyvä harjotusheppa, mutta toisaalta jos saan taavin, niin saan rohkasevan tunnin alle ja on hyvä mennä kisoihin :) Voisin huomenna tehä varuste postauksen kisavaatteista + saatte kuvaa mokkapaloista mitä tein mule ja J:lle! :)

Päivän positiivisuus: Löysin hienon ratsiliivin alennuksesta Prismasta!
Päivän biisi: Muse - Knights of Cydonia, tää oli mun ja Rommin koulurata biisi ja sain siitä lisäpisteitä! Täytyy kuunnella tää ennen ku meen Muumin kanssa verkkaamaan, niin saan siitä voimaa! :D

keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Kot kot ja mää mää!

Vitsi ollu yli viikonmittainen kirjoitustauko... mutku ei oo oikeen tapahtunu mitään mistä oisin voinu kirjoottaa, nii ei sitte oo tullu kirjoteltua :/ Mutta hmm... no viimeks pistin niistä hiuskoristeista ja innostuin sitte leikkimään mun hiuksilla ku ne alkaa olla tarpeeks pitkät eri kampauksille. Tän tein viimeviikolla ja olin aika ylpee nii pistin J:n ottaa kuvaa!
--> näkyykö tuosta että mulla on ranskanletti oikealla puolella ja nuttura vasemmalla puolella ja muutama kukka :) etuhiukset on pään päällä pinneillä!









Arki menee normaalisti aamulla 8-12 kanalassa, aluksi ja lopuksi karitsat ja välissä munien lajittelua, pesua ja kanojen tsekkailut. Sit kotia vaihtaa vaatteet, ruokaa ja J:n luokse söpöilemään! Nyt mä oon alkanu käydä vetäsees rullaluistelulenkin aina kun säät sallivat! :) Ainoostaan sunnuntai oli vapaapäivä, ku torstaina mulla oli autokoulun kakkosvaihe eli aamulla oltiin liukkaalla ja päivällä teoriat. Luikkaalla oli hauskaa ku seatissa ei oo minkäänlaisia apuominasuuksia kuten abs:ssää joten pitää vaan pumppailla jarrua jotta auto joskus pysähtyy! :D hmmm.. mitäs muuta arjesta poikkeavaa on tapahtunu... ainii, olin eilen manussa ratsastamassa ja menin yllätyksekseni Rudilla ja koko mun "ratsastuskoulu-urani" aikana menny koskaan hyvin, mutta eilen meni niin hienosti! Pääsin istumaan raviin ja sain hyviä neuvoja istunnasta ja Ruttu oli rento ja kuunteli hyvin! Huomenna tai perjantaina ajan Kauhajoelle vain rattastamaan pitkästä aikaa ja pakko myöntää että on ikävä sitä, että käy tallilla monta kertaa viikossa ja on mukana kaikessa ja saa ratsastaa uusilla hevosilla ja kaikkea! Voi että...Vasta syksyllä saa palata vanhoihin rutiineihin! Toisaalta olis mahtavaa jos olis vaikka ylläpitoheppa jonka kanssa pääsis eteenpäin, mutta ei mulla oo tässä elämän vaiheessa aikaa sellaiselle! :( Mutta vielä joskus ja sitten me ollaan sen ihanan nelijalkaisen kanssa todella mahtava ratsukko! :)
 Hipun Putenis!
 Siinä se Taavi nyt on ja ihana kuin aina <3
Ruttu kattelee että toitko mullekkin hyväskää!

Päivän positiivisuus: Mun istunta on parantunut huimasti!