torstai 9. toukokuuta 2013

Hummani hei, hummani hei, seisahda hummani hei!

Meinaa vähä siltä tuntua että ei jaksais kirjoottaa mitään, mut "pakko" jotta yksityiskohdat ei unohdu :) Uhhuh! Noh siis Tänään Oli kisat Tommin tallilla Kauhajoella ja niin ku viimeks kirjotin ilmottauduin 50cm Jössellä ja 70cm Muumilla. Olin tokassa luokassa 50-70cm ekana ja vipana lähtijänä ja valitettavasti mun on ilmoitettava että molemmista tuli hylkäys :/ Kyllä se sinänsä harmittaa kun olis ollu kiva saada puhdas rata niin kuin Evellä ja Bemulla! :) Jösse oli verkassa vähän hidas ja kielsi paljon, mutta kun olin tutustunut rataan, niin pistin kunnon vaihteen päälle ja Jösseki alko heräileen! :) Sain jösse hyppäämään ekan esteen joka oli okseri ja kaikki meni hyvin 4. esteelle saakka johon itte matka tyssäs! Kielsi siihen kaks kertaa jote hylkäys. Ehkä jos olisin tehny isomman tien toisella kerralla, niin oltais ehkä päästy yli.. no joo, sit sain kuitenki suorittaa radan loppuun seuraavaan tottelemattomuuteen saakka ja niin päästiin loppuun saakka ja Jösse oli aivan mahti! Hienot hypyt ei liian virkee ja kuunteli hyvin :)
Jösse ja sen puurot! :D

Vein sitten Jössen talliin ja vaihdoin Muumiin ja menin verkkaamaan. Muumi kävi kuumana ja alkukäynnit oli puoliksi ravia ja sitten ravailin ja laukkailin hetken. Kentällä oli kolme estettä ristikko, pysty ja okseri ja tuli jokaista niin monta kertaa että tuntuu että sujuu tosi hyvin ja kyllä se Muumi vaan kielsi jokaaselle esteelle! :D Ku se kielti pystylle niin pamautin pohkeet kiinni ja poni hyppäs paikaltaan ja mä lensin kaulalle, mutta pääsin satulaan ja jatkoin ristikolle :) Sit menin radalle ja en ottanu harjotushyppyä vaan pyysin heti lähtöluvan, ku Muumi oli ihan kuumakalle! :D Jokaiselle esteelle piti varmistell loppuun asti paljon joten tyylipisteitä ei ainaskaan oltais saatu! Muuten meni aivan täydellisesti vaikk Muumi vähän rallittikin, mutta kutosesteellä mun pää tyhjeni ja unohon mikä este seuraavaksi ja sit hyppäsin seiskan värin päin ja se oli siinä! Ei olis ollu ku kasi jäljellä joten ei sinänsä haittaa ku saatiin tosi monta hyppyä alle! Kolmannessa luokassa olin liputtajana ja paljo sai juosta! Mahtavia ratoja nähtiin ja vähän omituisiakin hyppyjä :) Hauska päivä oli ja nyt on ihan rättipoikkiväsynyt!
 Uusi hieno liivi! :)
 Nyt saappaat kiiltää!
Nannoja mokkapaloja! <3

Aion mennä uudestaan Jössellä ja Muumilla joihinkin kisoihin, koska kun ne saa hyppäämään ja kuuntelemaan, niin voi olla tyytyväinen itsensä kuen tämä kuva todistaa:
(c) Siiri Lähde

Ainoa mikä kisoissa on tyhmää on se, että saa mennä niin vähän ja kun suoitus on valmis, niin haluis mennä uudestan korjatakseen virheensä :) Seuraavissa kisoissa sitten!

Päivän positiivisuus: Kummatki pöhköpäähevoset hyppäs todella hyvin! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti