maanantai 6. toukokuuta 2013

No one's gonna take me alive the time has come to make things right. You and I must fight for our rights, you and I must fight to survive!

Näin tää taitaa mennä että viikko menee ennen ku tulee taas tekstiä, mut se johtuu vaan siitä kun ei oikein tapahdu mitään... niin ku tosi paljoa :D Noh tiistain jälkeen arki suju normaalaissa "kot kot ja mää mää" -merkeissä ja lauantainaki olin töissä vaikka vaan ihan eri paikassa ku ennen eli Tanelinrannan salessa jossa en oo ennen ollu töissä ja tietenkin heti 8h työpäivä! Ennen töihin menoa tuntu ettei töistä  tuu mitään ja aika tulee matelemaan, mutta asiakkaita riitti ja paikka oli uus, niin aika meni toi nopiaa ja pääsi kolme kertaa tauolle, joten eväitäki piti vähä säästellä :D Tapasin mun vanhan naapurin jonka oon nähny viimeks joku 8-10 vuotta sitten! Mä tunnistin Tonin heti, koska oon hyviä kavereita siskon Tiian kanssa ja ne näyttää niin saman näköösiltä, mutta Toni ei tunnistanu mua ennen kun paljastin identiteettini! :DD Sain vielä vähän riitaakin aikaseks kun häädin aikuisen miehen pelikoneelta pois, koska hänellä oli alaikäisiä mukana! Hyi hyi!!

Kuva työpisteestä kaupan puolelle! :)

Ainiin! Perjantaina oli kouluunnilla Tommin tallilla Kauhajoella ja menin jo kahdeksi, kun lauma venäläisiä turisteja tuli rajan yli talutustunnille ja oli kyl yks friikeimmistä talutustunneista ikinä! No kaikki selvis hengissä ja hepatki on ihan kunnossa vaikka ehkä lievästi traumatisoituneita. ;) Tunnilla menin yllätysyllätys Jössellä! Mentiin ekaa kertaa (mulle) pihalla ja hepat nautti! Tehtiin laukannostoja ja eka ei meinannu onnistua oikea laukka, mutta sitte alko heppa lämmetä ja kaikki toimimaan :) Lopuksi avoa ravissa josta laukannosto, vasen onnistu hyvin, mutta oikeassa oli ongelmia ja jössellä on muutenki vaikeaa saada oikea laukka, niin suoralla melkein mahdoton! Kerran sain sen melki onnistuu, mut sitte varmaan "luovutin" ja se rikko raviin ja loppu meni plörinäks, joten yritin kyllä nostaa oikeaa laukkaa, mutta jatkoin vasenta jos oikea ei onnistunu :) Sitten lupauduin ja eilen ilmottauduinkin Tommin tallin seurakisoihin esteeseen Jössellä 50cm ja Muumilla 70cm! Vähä jänskättää koska en pääse treenaamaan... mutta toivon pääseväni Manunkylään estetunnille ennen tostaita, jotta saan tuntumaa hyppäämiseen ja Sannalta neuvoja :) Jössen kanssa haen verkassa rauhallista tahtia ja luottamusta hyppäämiseen ja luultavasti tähtään siirtymään raviin joka välissä, mutta jos ei onnistu ja Jösse menee rauhallista vauhtia niin tullaan laukassa :) Muumi taas on sitte toinen juttu... se tykkää ihan vaan piruillaakseen mennä ohi esteistä! Joten toivon että se verkassa kokeilee kaikkensa ja radalla vaan mennään yli! Keskityn jokaiseen esteeseen ja teen lähentymisen loppuun saakka, jotta Muumi ei pääse ees yrittämään ohi! Rocky olis siihen hyvä harjotusheppa, mutta toisaalta jos saan taavin, niin saan rohkasevan tunnin alle ja on hyvä mennä kisoihin :) Voisin huomenna tehä varuste postauksen kisavaatteista + saatte kuvaa mokkapaloista mitä tein mule ja J:lle! :)

Päivän positiivisuus: Löysin hienon ratsiliivin alennuksesta Prismasta!
Päivän biisi: Muse - Knights of Cydonia, tää oli mun ja Rommin koulurata biisi ja sain siitä lisäpisteitä! Täytyy kuunnella tää ennen ku meen Muumin kanssa verkkaamaan, niin saan siitä voimaa! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti