sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Bad bad things!

Viikonloppuisin ei yleensä tapahtu mitään sen ihmeellisempää, joten sunnuntaisin kirjoitan kaikista kolmesta päivästä (pe, la ja su) jos siis on mitään kirjoitettavaa! Mutta siis nyt on hiihtoloma, olenhan toisen asteen koulutuksessa ja koska äitini ja pikkusiskoni lähtivät Italiaan Alpeille lakettelään toisen perheen kanssa joten minä suostuin tulemaan 10 päiväksi äitille poikaystäväni (let's call him J) kanssa hoitamaan koiraa. En ois kyl suostunu jos Lumi ois ollu täällä... Nukkumisesta ei olisi puhettakaan!
    Noora siis on välillä vähän höpsö kun kuvittelee kai omistavansa koko maapallon ja on rodultaan bokseri tai joku kun tykkää vähän painia toisten koirien kanssa aika rajusti, joten Lumi on ainoo ystävä joka Nooralla tällä hetkellä on... :( 
Siinä se odottaa kilti iltaruokaa <3

No perjantai 22. päivä ei ollu siis mikään Sallan päivä... Puol neljän aikaan sitten olin viimein takaisin Seinäjoella ja valmis aloittamaan loman, kunnes tajusin että apteekista tilaamani ja maksamani lääkeet olivat vielä siellä, mutta onneksi J oli ritarillinen ja ehdotti että menemme hakemaan ne saman tien, joten ei kun matkaan vain! Takaisin tultuamme kävimme J:n luona ja sieltä kauppaan! Arskan olimme käyneet jo nakkaamassa Nurmoon mamman luokse, joten sen siis ei tarvinnut olla 3h pienessä kantokopassa! Tähän mennessä kaikkia ihan ok, jollei lasketa turhia bensakuluja, mutta illalla kun lähdin Nooran kanssa lenkille ja kierrettyämme lenkin 10m vaille loppuun, näki rakki vanhan vihollisensa naapurista joka muutamaa viikkoa sitten puraisi Nooraa jalasta kun se hienosti katkaisi vanhan narun poikki ja syöksyi pihasta koirien kimppuun... Jotenkin tämä meidän piereskelevä rakkimme sai pään pois kaulapannasta ja kuin luotijuna ampaisi matkaan aivan äänettömästi ja juuri kun sain sen kiinni kaiken kohinan keskellä oli rakki ehtinyt napata koiraa niskasta kiinni! Jotenkin sain Nooran jalkojeni väliin, leuoista kiinni ja kumosin sen vartalollani lumihakeen. Kuolaa oli paljon ja veri oli hyvin vaaleaa, joten siitä päätellen se ei ollut saanut kuin pienen jäljen koiran niskaan. Mutta voi kuulkaa ku tosta possusta näki et se tiesi mun olevan sille vihaanen ku teki jokaisen istumisen ja seisahtumisen sadasosa sekunnissa! Suihkussakaan ei uskaltanu lähtee lipettiin kuten yleensä tapahtuu kun vettä alkaa virrata. Illalla se oli niin typerän näköinen kun märkää naamaansa hikkas lattian a karvat ihan pyörteessä! Joo että semmoonen koira tuo osaa olla... Tiedä ny et mitä pitäis tehä.. Vanhahan se on, kuukauden päästä 11. Pitäiskö olla tapaamatta toisia koiria vai mitä? Ton kanssa onnistuu lenkkeily melkein koiran ku koiran kanssa (remmissä tietenkin) mutta leikki ei tuu kyseeseen ku toisella viiraa päässä ku mummolla vanhainkodissa (anteeksi ilmaisu).
Arska meni rankan päivän jälkeen nukkumaan nurkkaan <3

Lauantaina syötiin päivällä mun bravuuria makaroonia ja jauhelihapastakastiketta, NAM! J sitten lähti kahen maissa kaverille lanittamaan ja mä jäin mammalle Norskus kanssa köllöttämään. Olin suunnitellut kattovani ostamani Hopeanuolta (leikkaamaton) ja sit leipoisin ja sit vähä LEGO Lotria J:n pleikkarilta, mutta heti puol kolme tuli telkusta Haio Miyazakin elokuva Laputa-linna taivaalla ja se kesti viiteen saakka jonka jälkeen leivoin ja tein pirtelöä iltapalaksi ja sitten telkusta tuli perinteisiä lauantai ohjelmia kuten Avara luonto ja Midsommerin murha jotka täytyy katsoa! Viimeisin loppui puol ysi ja lähdin koissun kanssa lenkille ja suunnittelin katsovani Turistin tv5:ta, mutta sitten lenkki väääähän venyi ja päädyin katsomaan True Bloodin ekaa tuotantokautta tietokoneelta. Oon siihen niin koukussa! 
Näitä keksejä vois syödä joka aterialla vaikka itse sanonkin ;)

Tänään sunnuntaina oli vain löhöilypäivä! Nukuin puol kahteentoista saakka, mikä on mulle ihan uutta! Heti "aamusta" True Bloodia ja aamupalaa, koiran lenkitys ja siinäpä se! :D J heräs vasta kahden jälkeen ja ruoka olikin vasta kuuden aikaan. Tein ekaa kertaa ite lasagnea joka ainakin omasta mielestäni onnistui pretty dam good! ;) Illalla sain raahattua J:n mukaan lenkille ja nytki kello on jälkeen puol yhen ja me täällä vain pelaillaan :)) Huomenna töihin puol kolmesta vartin yli ysiin Joupin S-marketissa!

Noksu yrittää vinkata et olis nukkumaan menoaika :3

Viikonlopun biisi: Jace Everett - Bad things
Viikonlopun posiiivisuus: Osasin tehä lasangnen ihan ite ilman apua! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti