keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Kauriit nuolee öisin autoja.

Eilen tiistaina ei tapahtunu sen kummosempaa, nii en sit jaksanu kirjoottaa muuta ku noi välilehti tekstit. Tänään oli kuiten vähän erilaisempi päivä ku oli koulukuvaus joten oli mukavaa vaihtelua nähdä ihmiset "normaaleissa" vaatteissa, ku mullaki yleensä vaan ulko-/ratsivaatteet ja hiukset sekasin kuin vasta heränneellä :D

No koulun jälkeen tietenki suoraa tallille, mut tein pienen lenkin kun kävin vähän tarpeellisilla ostoksilla ja sit agrista ostaas Supreme horse caren sinistä linimenttiä eli kaksiteholinimenttiä, ku kädet on välillä niin kamalan kipeet.. Ranteissa mulla on siis tenniskyynäröiden aiheuttamat jännetupentulehdukset, jokka on vaivannu kohta neljä vuotta. Ja oikea olkapää tuli kipeäksi pari viikkoa ennen syyslomaa kun tipuin Haran selästä joka oli myös 7 wee viron tuontiheppoja, mut se oliki vähä jännempi tapaus! Muuten kulki laiskasti ja tahmeasti, mut sit jos se tylsisty, niin johan tuli pukkia ja kaikkea, joten aika moni sieltä tippu ja loppujen lopuks se lähti Vaasaan! Mutta ei siitä hullusta pollesta sen enempää!

Kiukkuisella Muumilla sain mennä tänään esteitä! Oli se Muumi ihan mahtava ja olihan se ihan rentouttavaa mennä pitkästä aikaa kunnon esteitä (90cm) kun Jössepapan kanssa mennään vähän matalempia esteitä. Älä siis käsitä väärin!! Jösse kun hyppää valtavia loikkia vaikka olis vaan 30cm este! Se on mahti se pappa ja rakastan mennä sillä, mutta kaikki voi myöntää ainakin itselleen, että on se mukavaa mennä välillä muillakin kuin sillä lempparituntsarilla :)
    Aluks Muumi kielsi kolmelle esteelle, mut kun ei päässy kertaakaan suikkaamaan ohi, niin meno jatkui ja vauhti yltyi ja kyl ne esteetki kasvo! Mahtavasti Muumi kuunteli ohjeita vaikka menojalkaa vipattikin koko ajan! No enhän mä siellä tunnilla yksin ollu, vaan mun seurana siellä (oikeestaan joka keskiviikko) oli Emmi, Venla ja Elina. Emmillä meni aivan mahtavasti Kukan kanssa (esteitä ja liikkumista rakastava pitkäselkäinen suomiputte), Venla ylitti itsensä Spiritin kanssa ja hyppäs 100cm esteen (myöskin esteitä ja liikkumista rakastava korkea suomiputte joka on ihanan kiltti) ja Elinalla meni niin hienosti Lopiksen kanssa vaikka tykkää vähä kyttäillä jokaista estettä jos siellä sattuisinkin asua mörkö! (Lopis on herkkä täykkärin ja trakehnerin risteytys jolla on ihanat askellajit)

Oli muuten aika mahtia ajella kotia kohti, ku säkkipimeetä, autonlasi sisälä jäässä eikä auttanu vaikka skrapasikin ja tiellä sumua! Aina itellä pääsee liuta ärräpäitä tai sen sukuisia sanoja, kun joku mummeli ajaa 80km/h rajotuksella 50-60km/h, joten voitte kuvitella sitä itseironian aiheuttamaa naurua, kun pikkubussi ajaa mun perässä, kun ite ajan 50 km/h vaikkakin hyvästä syystä kun ei eteensä meinaa nähä :D

Päivän biisi: Anssi Kela - Levoton tyttö
Päivän positiivisuus: Pysyin rauhallisena vaikka Muumi lähti ku kuppa töölöstä laukan aikana, kun säikähti kovaa ääntä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti