tiistai 9. huhtikuuta 2013

I couldn't get any bigger with anyone else beside of me

Muutaman päivän tauko kirjottamisesta, mutta ei oo oikeen tapahtunu sellasta mieletöntä tapahtumaa jotta sen tänne heti haluisin laittaa. Viikonloppu oli ihan normaali, oltiin vaan J:n luona ja nautittiin toistemme seurassa! Ostin kyllä uuden kevät kengät mitkä oli tarpeelliset sillä nyt mulla oli vaan talvikengät, ei maksanu ku 39,90€ :)
RAKASTAN näitä! <3 *kops kops kops*

Maanantaina kouluun ja olin kerranki ajoissa, jee!! :D Aamusta käytiin hoitamassa pikkueläimet tassulassa ja sitte mentiin atk-luokkaan pitää jalostuksen esitykset. Esityksessä käsiteltiin parien valitsemat rodut, niiden historiaa, terveystilannetta ja mielipidettä rodusta. Mulla ja Sannalla oli amstaffi ja opin rodusta hieman lisää, sillä omaa kokemusta ei oo kovin paljoa :) Ruokailun jälkeen oli rehutunti ja Satu toi meille pukeissa nautojen ja sikojen ruokia ja meidän piti laittaa ne oikeisiin kohtiin jotta saatiin tietää mitä mikäkin ruoka tekee. Melkien kaikki sai 15/15 ku saatiin apua toisiltamme. Viimeset kaks tuntia tehtiin vuohitehtävää ja sit syömään ja menin suoraa tallille. Tallilla Even kanssa haettiin tarvittavat hepat sisään ja ja annettiin pienet tukot heinää, siivottiin käytävä ja ruvettiin harjaamaan Fiaa ja Riniä jotka meni ekalla tunnilla. Sitte autettiin ratsastajat selkään maneesissa ja mentiin takasin talliin laittamaan Jösse valmiiksi seuraavaa tuntia varten ja Eve laitto Bemua samalla valmiiksi ja mä harjasin Vipun läpi. Onneks Venla tuli taluttaa kun en kykene vieläkään juoksemaan nilkan takia, nii olis tullu pienoinen ongelma! Jäin sitte kattoaan talutustuntia ja ku kaikki hepat jatko, nii ku seuraavat ratsastajat oli saatu selkään, niin laitettiin Vipu ja Bemu valmiiski ja mentiin ratsastamaan ne. Eve meni normaalin tunnin ja mä menin ihan kevyen Vipulla, ku sillä hankoside pari viikkoa sitten pamahti taas :/ Nyt se on ihan ok, mutta ei mitään kovin raskasta sille.  Oltiin kasilta valmiit joten suuntasin heti kauppaan ja sirltä kotiin, iltapalaa ja nukkumaan ku aamulla viideltä ylös navettaa varten! :)
 Jösse pöhkönä odottaa jotakin hevosta kaveriksi :D
Pappa ihmettelee mun hanskoja :3

Navetta meni sutjakasti vaikka oli mittalypsy, mutta oli meitä siellä neljä Mira, Tiia ja Jessica. Mentiin navetan jälkeen suoraa miralle istumaan lehmän hajuisena opiskelemaan terveydenhuollon kokeeseen ja onneks menin mukaan (meinasin käydä siis suihkussa) koska en olis ikinä muistanu niin paljo niitä mitä muistin! :) Ruokailun jälkeen mentiin kuiteski käymään eka läheisellä vuohitilalla jossa oli kivaa. Harmi etten voi laittaa kuvia niistä söpöistä kileistä, ku en muistanu kysyy lupaa kuvien julkaisemiseen, mutta voitte kuvitella päälle 300 vuohta isossa pihatossa kaikki uteliaita tutustumaan meihin :) Sen jälkeen koe joka meni mun mielestä ihan hyvin ja sitten Sadun puheille ja kotiin suihkuun! :) J tuli tänne joskus puol kuuden jälkeen ja käytiin sitte kaupassa ostamassa pizza tarvikkeet ja tehtiin pizzaa yhdessä ja sitte vaan lötköteltiin rauhassa! Illalla kumpiki nukahti aika nopeesti ja oli ihanaa nukkua rakkaansa vieressä täällä mun kämpillä! En kyllä tiiä et saanko enää unta ens yönä ku J puuttuu kainalosta :( Sain muuten ihan kivan haavan sormeeni kun leikkasin sipulia! Sattu niin vietävästi!
Ai ai! :'(

Tänään koulussa luvassa teknologiaa kolme tuntia ja maatilaa neljätuntia ja aattelin vaihtaa renkaat veiviin teknologiassa :) Iltapäivällä tallille ja tiedossa estetunti mikä on ihanaa jo itsessään ja meidän tunnille tulee yks Essi sen hevosella Rusinalla, joten hypätään aika isoa! Jeee! :) Illalla saatte kuulla lisää!!

Päivän positiivisuus: kun rakas tuli kylään! <3
Päivän biisi: Justin Timberlake - Mirrors, mun mielestä muistuttaa vanhaa Timberlakea :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti