tiistai 2. huhtikuuta 2013

No stoppin' me since I've found my inner NINJA!

Muutama päivä ku viimeks raapustelin tänne jotaki.. perjantaina en jaksanu enää illalla ruveta kirjottaa mitää ku olin puol 10 maissa Sjoella ja suoraa tallilta päin! Viikonloppuna sarjat koukutti liikaa enkä viihtiny kirjoottaa ja no eilen oli vapaapäivä joka meni vähä sukuloidessa. Kerron tällääsen tiivistetyn pakkauksen perjantaista tähän päivään! :))

Perjantai: Tältä päivältä onki paljo kuvia! :) Aamusta vain olin ja syöpöttelin ja kattelin true bloodia koneelta ja sit kolmeksi tallille. Tuli vähä kiire ku tajusin et munhan pitää vielä pakata viikonloppua varten ja tietenki unohin hupparin kämpille joten olin viikonlopun sitte hevosenhajuisena :D Pistettiin Fia kävelykoneeseen ku päästiin tallille, en Tuunia laittanu vaikka olin suunnitellu, ku se kuitenki sai torstaina ihan mukavasti liikuntaa niin papalle vapaapäivä! :) Haettiin sitte Jösse, Spiritti ja Bemu sisälle ja harjattiin ne ihan rauhassa kuntoon ja ootettiin et Joona oli valmis Kertun kanssa. Siinä puol viiden jälkee oltiin valmiita, vietiin Fia takaisin tarhaan mistä näytti olevan kiukussa ja mentiin maseesiin, no siel oli kaks muuta ratsukkoa, mut ne meni ilman satuloita eli aika kevyen tunnin, joten niistä ei ollu paljo harmia kuten valmennuksesta jääneistä esteistä oli... No mä siis menin tietenki Jössellä, Emilia Spiritillä ja Eve Bemulla surprice surprice! :D Bemu ja Spiritti tykkäs vähä liikaa et esteet oli siellä ja olihan se jösseki vähä hassuna... Tein aika perusjuttuja, ympyröitä, avoja ja väistöjä ravissa ja käynnissä ja jössestä tuli aika kivan tuntuunen varsinki ku ei enää laahannu sen takajalkoja maata pitkin :) Laukassa sitä vähä lapsetti eikä oikein ois jaksanu tehä siirtymisiä, mut sain vasempaan laukkaan tehtyä laukka-ravi-siirtymisiä ympyrällä, lopuksi hain rentoa laukkaa asettuneena ja olin ja tyytyväinen tulokseen. Oikeeseen laukkaan oli vähä ongelmia, ku pappa vähä alko innostua, joten ei oikein meinannu kuunnella apuja, mutta pienen välikohtauksen jälkeen laukka nousi ja sain loppujen lopuksi menee rentona ennen ku innostin vahingossa vähä liikaa eikä laukasta meinannu tulla loppua :D Lopuksi mentiin kentälle käveleen ja ottaa muutama kuva.

Edustavia ollaan :D

 Jösse näyttää ihan ylikasvaneelta ponilta.

 Eve ja Bemu, nii ja meidän varjo!
 Hieno aurinkoavasten otettu kuva Evestä ja Bemusta.
Jössykällä on mieletön kaula! :D

Eve ja Emilia haki sitte Rinin ja Muumin sisälle, harjas ne ja menivät käveleen kentälle hetkekeksi, ku niillä oli ollu valmennus torstaina niin tekivät rennon palautavan treenin. Otin niistä muutaman kuvan ja sit kuulu hirvee pamaus ja tajusin et Kukka on taas tullu tarhasta pois ominavuin ja vein sen sisälle. Pesin parin hevosen takapuolet paskasta ja ku olin valmis, nii menin pihalle ja siinä Rini oli tallin pihas ja Emilia yritti pysyy kyyis, joten menin siihen auttamaan. Emilia tuli alas ja mentiin takas kentälle ja Emilia takas selkään taluttelin niitä siinä kentällä ja ku Rini näytti niin rennolta, niin aattelin kävellä vaan vieressä pitämättä kiinni, mikä oli suuri virhe! Rini ku tajus olevansa vapaa, niin päätti lähtee täysiä laukkaan ja Emilialta meni tasapaino ja putos kyydistä, no siitähän se vasta sekos! Juoksi pää kolmantena jalkana pois kentältä ja jotenki sai ohjan jalan ali kainaloon, laukkas sit tarhojen takan erestakaasin ja kaikki pollet oli ihan vauhkona... Mua rupes vaan ärsyttää ku ei voinu pysyy yhes päädys hetkeäkään! Onneks ei sentään juossu tielle... No sit se jäi lopulta syömään heinää toiseen pähän ja saatiin se kiinni ja ei ku uudestaan kentälle! Talutin kierroksen umpihangessa, mistä se ei selvästi pitäny.. ja Emilia meni hetkeks selkään ja käveltiin kierros :) Eveki tuli kyllä ominavuin alas Muumin selästä ku se vähä intaantu joten nostin sen selkään ja kveltiin pikku kierros sen kanssa myös! Ei sit muuta ku kaikki hepat sisään ja iltatalli! Ku oltiin otettu kaikki hepat sisään, nii halusin kokeilla yhtä temppua, jonka Caminon omistaja Pauliina on sille opettanu ja hienostihan se onnistu! Pahoittelen videon kamalia ääniä...suosittelen jättää äänet pois :D Oltiin puol ysi valmiita ja mä lähin kohti Sjokee!
 Emilia ja Rini
 Eve ja Muumi
 Eve harjaa Muumia, joka selvästi ei oikein tykkää...
 Emilia ja Rini
Minä ja Camino

se on mahti! <3

Lauantai: Lähdettiin aamusta sitte käymään keskisellä, niin että J:n äiti ajoi ja J:n pikkuveli oli meidän kanssa kyydissä. Menomatkalla mun työnantaja soittaa että miks en oo töissä ja mä oon ihan äimänkäkenä, ku luulin et mulla on vasta sunnuntaina vuoro, mut sit selvis, että oli saanu väärän päivämäärän, mut onneks ne sai sinne jonku tuuraamaan! Harmi vaan et multa meni tuplapalkka sivusuun... :'( Noh löysin sitten 10€ ratsastustakin, mikä on tuulen ja vedenpitävä eli kevääseen sopiva ja sitte vielä euron huulipunan! Prismasta kävin sitte ostaas pyyhkijän pelkääjän paikan puoleen, ku se oli menny ihan mäsäksi.. Siis oikeesti, apukuskin puoleinen pyyhkijä maksaa 10,95€ ja kuskin puoleinen 12,95€ todella rasittavaa... parempi olla kestävä pyyhkijä!
Eurohunterin takki

Sunnuntai: Sunnuntaina ei tapahtunu oikein mitää sen ihmeellisempää ku että kävin hakemassa pikkusiskon sen poikakaverilta ja vein ne äiteen luokse ja hain samalla laskut ja cosmon ja vein Nooran synttärilahjan sinne. Onnea Nooralle 11 vuotinpäivän johdosta! <3 Mun rakas rinsessa! <3

Maanantai: Aamu meni normaaleissa merkeissä ja sit menin kolmen jälkee hakee siskon äiteen luota ja mentiin isseelle syömään ja sit lähettiinki extempore käymään mummon luona Töysässä. Sain ajaa isseen hienolla sitikalla sinne! Vaikka puolet matkasta se vaan valitti mun ajamisesta, nii on sillä autolla hyvä ajaa! Illalla katottiin Rat King niminen suomalainen elokuva J:n kanssa minkä se oli saanu joululahjaksi ja kattominen vähä venyny :D Suosottelen lämpimästi vaikka oonki tämmöönen jänishousu joka pelkää kaikkea, nii kertaakaan siinä ei säikähä, mutta sen sanon että se oli vähä semmoonen selkäpiihin jäävä pelkotila ei mistään. Siis tuntu että pelotti, mutta ei ollu mitään kohdett pelkäämiselle... Eli hyvä leffa! Trailerin löytää täältä

Tänään: Päästiin jo kolmelta ja lähettiin heti Sannan kanssa käymään Lidlissä ja sit mun kämpän kautta Sannan uuteen kotiin Karijoelle. Näin ekaa kertaa Coman! Kämppä oli hieno vaikka sisustus vähä kesken ku Sanna oli vasta paripäivää sitte muuttanu sinne! :) Lähettiin sit heti koiria pissattaa läheiselle pellolle ja ku tultiin takaasin, niin tehtiin itellemme ruokaa, jauhelihamaroonisörsselssöniä, joka olin naaaam! <3 Sit lähettiin uudestaan uudestaan ulos koirien kanssa vaikka eka vähä leikitettiin niitä ja kokeilin et totteleeko ne peruskäskyjä ku ne ei tuu omistajalta ja aika hienosti tottelivat kumpainenkin! Mahtavia koiria mun mielestä :)) <3 Lenkin jälkeen katsottiin Uutta Päivää Yle Areenasta ja syötiin karkkia ja juotiin teetä/kaakaota! :) Mukavaa oli seurassa ja vähä ennen ysiä lähin ajamaan takaisin kämpille ja eihä mulla menny ku joku 20 minsaa matkaan :) Sannan blogiin pääsee tästä, mistä löytyy lisää tietoa näistä koiruudeista ja niiden elämästä :) Huomenna sitten tiedossa hammaslääkäri... ja pitkästä aikaa ratsastustunnille! :)

 Sanna ja Coma tekees meille ruokaa! NAM!
Caapo oli ihan pöhelö ku nukku tässä asennossa :D

Päivän positiivisuus: Oli vain niin kertakaikkisen hauska päivä! :))
Päivän biisi: Classified feat. David Myles - Inner Ninja, söpö biisi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti