sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Alright stop, pajama time!

Jäi torstaina kirjoottaminen väliin keskiviikon onnettomuuden takia. Oli nilkka niin kipeä että klinkkasin koko päivän...Aamun ekat 4h oltiin vuohitilalla tais olla koskenkorvalla (tai jossaki siinä), no siel onneks ei tartteny liikkua paljoa ympäriinsä. :) Loppu päivä oli vaan teoriaa joten helppoa istumista! Mira oli ihana ja haki mut aamulla ja vei mut kotia siinä neljältä ku lähin käymään tallilla auttelees pikkuisia heppojen laitossa ja muutenkin! Kävin kuvaamassa mun hienonna pinkillä pokkarillani Even tuntia joten kuvia voi kattoo sieltä pian kun saan vaan ne annettua eteenpäin ;) Heppoja en hakenu sisälle ku en ois pysy peräs, mutta onneks auttavia käsiä riitti, ku tallin omistajat Pirjo ja Tommi oli asioilla. Pauliina oli jakanu heinät jo iltapäivällä tuntsareiden karsinoihin, joten mä rampana täyttelin kasoja niille jotka oli ollu enemmän sisällä ja sain vähän apua yksäreiden puolelle, ite laitoin vaan niille joilla oli pusseissa valmiina! Päivä oli nilkan kanssa siedettävä, mutta yö oli yhtä helvettiä (anteeksi raju ilmaisu, mutta sitä se oli..), joka paikkaa särki ja kolotti ja oli kuuma ja kylmä ja näin painajaisia enkä saanut unta ja oli niin kamalaa että olisin ollut valmis melkein mihin tahansa vain saadakseni unta! :( J:llekkin laitoin viestiä, mutta harmiksi hän oli jo mennyt nukkumaan, mutta onneksi ystäcäni Minttu oli facebookissa ja hän sai mut piristymään ja muutaman tunnin valvottua sain unen päästä kiinni ja ruhtinaaliset 4h tuli laskuriin unta! Onneksi viikonloppuna ei ollut varhaisia herätyksiä :))

Ei oo Muumista ehkä mikään kaunein kuva, mutta jotenki
mun mielestä värit on hyvät ja onhan tää aika Muumi ;)

Perjantaina toin Sannan ja Caapo tanskandogin pienellä autollani Seinäjoelle junasemalle ja vaikka Caapo iso poika onkin, niin hyvin se sinne mahtu! ;) Perjantai meni rentoutuessa tekemättä mitään rakkaani seurassa ja edellisyön vähäisten unien vuoksi nukahdin nopeasti ja nukuin sikeästi vaikka koulutottumuksesta heräsinkin aika aikaisin.

Lauantaina True Blood koukutti taas ja katselin sitä, ja Yle Areenan sivuilta löytyviä sarjoja (Degrassi & Uusi päivä) kunnes äiti tuli hakemaan mut töiden jälkeen sen luo saunomaan :) Syötiin "tortillapizzoja" eli tortillalevy kuivalle pannulle, kastike päälle(salsaa, tomaatti pyrettä, ketsuppua...tms.) ja siihen päälle mit haluaa. Mä laitan yleensä kinkkua ja juustoa, mut siihen laitoin kinkkua, tonnikalaa, sipulia, ananasta ja juustoa! NAMII!! Laitoin takkaan ja saunaan ite tulen ku äitee oli heittääs mun pikkusiskoa ja sen poikaystävää takas niille ja syötin koiran myös :) Sit saunottiin yli tunti ja juteltii ja mukavaa oli <3 Kamala ei sais muistella mitään herkkuruokia ku tulee niin nälkä! O.o

Kuvassa Saija ja Onni söpöinä!

Tänään sunnuntaina kun viimein pääsin bloggeriin (ongelmia netin ja koneen kanssa... siis oikeesti kaikkialle muualle pääsee jopa Googleen, mut ei bloggeriin!) aattelin tehä bannerin tähän! Vaikeaa se on kun en oo mikään kovin hyvä kuvankäsittelijä ja ku tää blogi käsittelee aika laajaa aihetta, mun jokapäiväistä elämää, niin kuvien valkkaaminen tulee olemaa vaikeaa, mutta kai mä siihen joitakin suuria päätapahumia keksin laittaa :) Oli muuten kyllä ihanaa nähdä ystäviä ja vaihtaa kuulumisia vaikka ehkä coffari ei ollu paras paikka siihen lisä korvien takia! ;) Vois pian taas muistella menneitä ja kaivaa vanhoja kuvia esiin koneen syövereistä! Mutta sitä ennen banneri katastofin tekoon! :D

Päivän positiivisuus: Oon hyvä organisoimaan esim. tallilla mitä kaikki tekee ja missä järjestyksessä jotta asiat sujuu :)
Päivän biisi: Eminem - Just lose it musavideo on niin hämärä että se pitää kattoo loppuun saakka!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti