tiistai 5. maaliskuuta 2013

Hi-hi-hiihtoloma!

Uhhuh! Aikaa kulunut siitä kun viimeksi kirjoitin... Mutta viime viikolla oli hiihtoloma eikä mielestäni tapahtunut niin paljon, että olisi ollut hyvä kirjoittaa kunnon tekstiä :) Joten pyydän anteeksi, jos joku olisi odottanut tekstiä kuin kuuta nousevaa! Saatte nyt mahtavan tiivistelmän mitä hiihtolomalla tapahtui:


Maanantaina olin illan töissä Joupin S-marketissa, tiistaina oli löhöilyä ja illalla menin lapsuudenystäväni Ellun kanssa lenkille koiriemme kanssa. Wertti on Nooran vanha ystävä ja oli mukavaa nähdä että mummeli osaa vielä olla siivosti ja leikkiäkkin nätisti tuttujenkoirien kanssa :) Wertistä löytyy lisää Koiran elämää osiosta!

Keskiviikkona tyttökaverini tulivat käymään ja vietimme hauskan illan jutellen, nauraen ja herkutellen! <3 Illalla menimme vähän pienemmällä porukalla Karmaan tanssimaan ja hauskaa oli! Eikä rahaakaan mennyt ollenkaan kun oli ilmainen sisäänpääsy ja join vettä koko illan :) Jei minä! Torstaina menikin sitten rahaa keskiviikonkin edestä kun pyörähdin Lakeuden Shoppiksella (kirppis) ja löysin mahtavan villatakin 5€, Dumbo DVD 4€ ja verhot välikköön 2€ ennen kuin hain J:n kotiin joka oli ollut illan kotona kun tyttöystävä päästelee tanssien höyryjä :D Muuten päivä meni löhötessä...

Maailman ihaninta teetä tuo ylempi! <3

Perjantaina olin taas illan töissä ja kun pääsin ysiltä pois hain J:n ja menimme yhdessä hänen kaverilleen vähän pelailemaan ja viettämään iltaa mikä oli todella hauskaa ja TODELLA erilaista verrattuna tyttöjeniltaan! Noora raukka jäi sinä iltana ilman lenkkiä ja ilman ruokaa, mutta eipä se näyttänyt vanhusta haittaavan vaan aamulla sai pitkän lenkin ja ruoka maistui kunnolla ;) Lauantaina töitä töitä töitä ja sitten illaksi rakkaan kanssa viettämään lauantai-iltaa itse tehdyn pizzan äärellä. Sununtai olikin viimeinen päivä kun saimme nauttia täysin kaksistaan olosta ja iltapäivällä pakkasimme (pikemminkin pakkasin) tavarat ja menimme J:n luokse. Maanantaiaamulla olikin pitkästä aikaa aikainen herätys, kun vein J:n kasiksi kouluun keskustaan, hain Coffee Housesta kahvin mukaan ja menin äitille aamupäiväksi. Yhdeltä mulla oli rokotus, joten siksi ylimääräinen vapaapäivä, jealous? <-- vapaapäivästä EI rokotuksesta! Illalla ennen kun mun piti lähteä kävimme J:n kanssa syömässä kiinalaisessa. Om nom kun mä rakastan tän paikan ruokaa! kuva alla.



Tänään tiistaina oli eka koulupäivä 11 päivään ja olihan se mukava nähdä tuttuja naamoja <3 Päivä oli kyllä aika mahti ja lujaa meni :D Nauratti niin kamalasti, että sen voi jo luokitella vatsalihastreeniksi! Osasyynä varmastikkin tämä mahtava video: What if wild animals ate fast food animaation ideana, että jos villieläimet söisivät pikaruokaa.

Viikon positiivisuus: Sai nauraa paljon ihanien ihmisten seurassa! Kiitos! <3
Viikon biisi: Marion Rung - Tipi tii (euroviisut 1962)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti